Helm gordijnrails 13 - 45 - 100 - Toebehoren

Helmrails is een van de meest gebruikte railsysstemen in de theatertechniek vanwege de veelzijdige toepasbaarheid en een uitgebreid pakket accessoires. Helmrails is er in verschillende uitvoeringen, is elektrolytisch verzinkt.  

 

De keuze van de juiste Theater gordijnrails is afhankelijk van een aantal gegevens, zoals het gewicht van de Rails en gordijnen samen. Het soort plafond of muur bepaald de montage mogelijkheden. Er moet gekeken worden of het totaalgewicht gedragen kan worden door het plafond of de muur, dat bepaald ook het aantal ophangpunten en welke rails er gebruikt kan worden. 

 

Wij hebben een keuze gemaakt van Helm gordijnrails die het meeste gebruikt wordt voor theater technische toepassingen. Helmrails heeft een uitgebreid pakket montage mogelijkheden en Runners en Rolwagens die soepel lopen en voldoende gewicht kunnen dragen. Op onze website vindt u Helm profielen: 13 – 45 – 100.

 

Helmrails is niet alleen geschikt voor het ophangen van gordijnen maar ook voor kabel transport – deuren – props – zeilen – interieur - wanden. 

!