Alle Pipe & Drape systemen bestaan uit – Statieven die traploos verstelbaar zijn – Liggers die traploos verstelbaar zijn, met klittenband of geschikt voor lussen. Het verschil is dat Global Truss en Eurolite liggers hebben met een haak en geschikt zijn voor gordijnen met lussen. Het Wentex Pipe & Drape heeft liggers met een vergrendelbare pin en voorzien van klittenbandVoetplaten zijn er in verschillende afmetingen. Het Wentex systeem heeft het meest uitgebreide pakket en toepassingen.

Eurolite Pipe & Drape is geschikt voor gordijnen met lussen om deze strak of geplooide op te hangen. Het Eurolite Pipe & Drape heeft minder onderdelen dan Global Truss en  Wentex Pipe & Drape. Maar kan wel een vrije overspanning maken van 4,2 meter.

 

Kiest u voor gordijnen met lussen dan kunt u met het zelfde gordijn het strak of geplooid ophangen. Het plooien gebeurd door de lussen heen en weer te schuiven op de ligger. Gordijnen met lussen passen niet op de liggers met klittenband.  

 

Gordijnen zijn er in een strakke of geplooide uitvoering en hebben klittenband of lussen. Kiest u voor gordijnen met klittenband dan moet u de keuze maken voor gordijnen in een strakke of geplooide gordijnen.      

Global truss Pipe en Drape

Global Truss Pipe en Drape.

!