Podiumdeel Unistage is een van de weinige podiumdelen met schaarpoten, die op een veilige manier kunnen worden opgebouwd. Er zijn drie verschillende uitvoeringen van het Unistage podiumelement, die wij hier graag toelichten.

De Unistage Standaard & Unistage Profi zijn verstelbaar in de hoogte van: 20 / 40 / 60 / 80 / 100 cm en weegt circa 48 Kg even afhankelijk van de vloer.

De  Unistage 140 is verstelbaar in hoogte van: 20 / 40 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm, Dit podiumelement Unistage 140 heeft een gasveren systeem om het platform makkelijk op en neer te bewegen. De Unistage 140 weegt circa 90 kg dat is afhankelijk van de vloer die gekozen is, de vloerbelasting van de Unistage podia is 750 kg per M2.

Podiumdelen verstelbaar in hoogte.

Het grootste voordeel van een podiumdeel met schaarpoten ten opzichte van een podiumdeel met insteekpoten is dat men geen losse poten heeft. Het op en afbouwen gaat sneller en met schaarpoten kan men ook een schuine vloer maken. Ter indicatie een podiumelement met insteekpoten op 5 verschillende hoogten is bijna even duur als een podiumdeel met schaarpoten.   

De Unistage podiumdelen zijn onderling koppelbaar op een veilige manier en aan elkaar te verbinden bij opstellingen met verschillende hoogten. Door podiumdelen aan elkaar te koppelen krijgt men een veel steviger geheel en veilige opstelling.

De Unistage kan geleverd worden met alle vloerdelen, die in ons uitgebreide programma zitten, de houten vloerdelen zijn van een 1e keus hout. Onze element zijn daardoor wel wat duurder, maar wel een langere levensduur. De vloerplaten worden vanaf de onderkant vast geschroefd, dus geen lelijke schroefgaten en stofnesten aan de bovenzijde.

Podiumvloeren zijn leverbaar in: Parket – Laminaat – Vloerbedekking – Aluminium tranenplaat – Vinyl – MDF – Brandvertragend hout – Multiplex – Antislip – Lichtgewicht luchtkamer – Plexiglas – Roosters - verlaagde vloer om vinyl of vloerbedekking te leggen.

De Unistage podiumdelen voldoen aan de hedendaagse normen en gestelde eisen van deze tijd. De Unistage heeft een TUV keuring en een garantie van 3 jaar op fabrieksfouten. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar en makkelijk te vervangen bij reparatie of slijtage.

Voor de Unistage is een uitgebreid pakket accessoires beschikbaar, die passen ook op al onze andere podiumdelen. Elk podiumdeel heeft aan de zijkant van het aluminium profiel een sleuf, deze wordt gebruikt om de verschillende accessoires aan het podium te bevestigen. 

Podiumdelen zijn leverbaar in een RAL kleur naar keuze met een ijzersterke poeder coating

!