Podiumelement Ideal & Ideal Step hebben scharnierbare klappoten, de poten blijven vast zitten aan het podiumdeel. Er zijn twee uitvoeringen: de Ideal heeft klappoten met een vaste hoogte en is leverbaar in 20 - 40 - 60 - 80 – 100 cm hoog. De Ideal Step heeft klappoten die traploos verstelbaar zijn en leverbaar met verstelbare poten van 40 / 60 cm – 60 / 100 cm – 80 / 120 cm -  60 / 100 cm.

 

Het Ideal podiumdeel wordt aan elkaar gekoppeld met PVC koppelstukken of de stalen conische verbinders, deze zorgen voor een stabiele en veilige verbinding van de podiumdelen onderling. Voor het koppelen van de podiumdelen met verschillende niveaus verschillen zijn er speciale klemmen, die zorgen voor een steviger geheel.

Podiumelementen met klappoten

De Ideal en Ideal Step is leverbaar met verschillende vloerdelen zoals: Meubelplaat - MDF – HEXA watervast -  zonder vloer - Vilt vloerbedekking - Vinyl – Plexiglas – roosters en Vlamvertragend hout.  

 

De Ideal podiumdelen voldoen aan de veiligheidseisen van deze tijd en hebben een TUV keuring en een garantie van 3 jaar op fabrieksfouten. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar en makkelijk te vervangen bij reparatie of slijtage.

Een uitgebreid pakket accessoires zoals: Afrok materiaal - Transportkarren - Trappen - Hekken - Leuningen - Stoel beveiliging - Koppel klemmen - Schoren -  maken dit programma compleet en veilig en duurzaam.

!