Podiumelement Ideal & Ideal Step zijn podiumdelen met scharnierbare klappoten, de poten zitten vast zitten aan het podiumdeel en vallen in het element tijdens het transport. Er zijn twee uitvoeringen van dit podiumelement, de Ideal die heeft klappoten met een vaste hoogte en is leverbaar in 20 - 40 - 60 - 80 – 100 cm hoog. De Ideal Step heeft klappoten die traploos verstelbaar zijn en leverbaar in de volgende uitvoeringen, 40 / 60 cm – 60 / 100 cm – 80 / 120 cm.

 

Voor het aan elkaar koppelen van de Ideal podiumdelen zijn er PVC koppelstukken (19240 ) ,stalen conische verbinders ( 19243 ) of koppelplaat ( 19102 ) Het aan elkaar koppelen zorgt voor een stabiele en veilige verbinding van de podiumdelen onderling. Voor het koppelen van podia met verschillende vloer niveaus zijn er speciale klemmen ( 15001) die zorgen voor een koppeling onderling.

Podiumelementen met klappoten

De Ideal en Ideal Step is leverbaar met verschillende vloerdelen zoals: Meubelplaat - MDF – HEXA watervast -  zonder vloer - Vilt vloerbedekking - Vinyl – Plexiglas – roosters en Vlamvertragend hout.  

 

De Ideal podiumdelen voldoen aan de veiligheidseisen van deze tijd en hebben een TUV keuring en een garantie van 3 jaar op fabrieksfouten. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar en makkelijk te vervangen bij reparatie of slijtage.

 

Een uitgebreid pakket accessoires zoals: Afrok materiaal - Transportkarren - Trappen - Hekken - Leuningen - Stoel beveiliging - Koppel klemmen - Schoren -  maken dit programma compleet en veilig en duurzaam.

!