Podium trappen worden samen gebouwd van losse elementen die aan elkaar gekoppeld worden, de elementen lopen op per 20 cm, deze trap elementen worden aan elkaar gezet met bouten en vleugelmoeren.

 

Door het gebruik van losse elementen kun je de trap aanpassen aan de hoogte van het podium. De trap elementen zijn leverbaar van 20 cm tot een hoogte van 140 cm, om een trap veilig te maken zijn er leuningen in zwarte RAL 9005.  

 

Trap elementen zijn leverbaar in een breedte van 87 met een tree van 27 cm diep, door het koppelen van de elementen kun je trappen maken van elke gewenste breedte. Podiumtrap worden geleverd met de zelfde vloer als van het podiumdeel en worden aan het podium vast gemaakt met een koppelset. Het frame  van de podium trappen is van metaal en worden geleverd in zwart RAL9005, een optie is een gegalvaniseerd frame voor buiten gebruik.

Om de trap elementen netjes af te werken is er een houten multiplex afrok van 15 mm dik blank gelakt, deze afrok kan aan de trap gemonteerd worden. Er is afrok voor de  voorkant en zijkanten. De multiplex schotten kunnen tegen meerprijs in een RAL kleur worden geleverd. Deze houten afwerking past alleen op onze podium trappen.

Voor de buiten podia zijn er verstelbare trappen met een aluminium frame en treden van watervaste Hexa of gitter roosters. De trap heeft leningen die mee bewegen met de hoogte van de trap. Verstelbaar trappen zijn leverbaar in 60 / 100 cm en 100 / 160 cm.  

 

Een podiumtrap gebouwd van klein podiumdelen met insteekpoten, treden zijn 100 cm breed x 32,5 cm diep en gemaakt van aluminium profielen. De trap elementen zijn geschikt voor insteekpoten 45 x 45 x 2,5 mm of 60 x 60 x 3 mm en op elke hoogte gebouwd worden. De trap wordt geleverd met de zelfde vloer als de podiumelementen, de keuze van de vloer kan elke andere vloer zijn uit ons programma. Vloer - frame – poten of afwerking tegen meerprijs in een RAL kleur naar keuze.  

Podium Trappen & Leuningen

!