Podium rokken leverbaar in een strakke of geplooide vorm, met klittenband of te bevestigen met dubbelzijdig tape. Alle gebruikte stoffen zijn chemisch behandel of permanent vlamvertragend, DINN4102-B1 en EN13773-C1.

Voor het tijdelijk of eenmalig aankleden van podium of regie wordt meestal Decomolton gebruikt, dit weegt 160 gram per M2 en is niet lichtdicht. Decomolton wordt ook meestal geplakt met dubbelzijdig tape of gaffer. Decomolton is leverbaar op rollen in verschillende breedten en lengte, de breedste decomolton is 300 cm breed en maximaal 60 meter lang.

Voor het regelmatig afwerken is de molton 300 gram per M2 een betere oplossing, deze stof is lichtdicht en meestal voorzien van klittenband. Podiumrokken van verdu / molton zijn op maat leverbaar in hoogte en lengte. Molton / verdu is leverbaar in 12 kleuren.

Podiumrokken zijn strak of geplooid leverbaar en kiest u voor Molton CS, 350 gram per M2 zijn ze permanent vlamvertragend, molton CS is leverbaar in 7 verschillende kleuren.

Voor het langdurig afwerken van podia en trappen is er een houten afwerking mogelijk.

Podiumrokken van Textiel & Houten afrok schotten

Aluminium afdekplaat - 1 meter

18688
Bestel
  • Beschrijving
Deze aluminium plaat wordt gebruikt om de voorzijde glad af te werken als men geen rok gebruikt, dit profiel wordt in de sleuf aan de voorzijde geklikt. Dit aluminium profiel wordt aan de zijkant in de sleuf gehangen, men heeft hier geen gereedschap voor nodig. 
!