hpim2108
Podium tribune.

Tribune stoelen - kuipjes - toebehoren

Mott podiumdelen zijn ook uitermate geschikt voor het bouwen van tribune opstellingen, hiervoor zijn verschillende podiumdelen geschikt. De keuze van een podiumelement hangt af van de gewenste hoogte, belasting en het aantal personen.  

Podiumelementen zijn geschikt voor insteekpoten van aluminium en ijzer tot wel een hoogte van 3 meter. Een uitgebreid pakket accessoires voor het koppelen van poten en podiumdelen die zorgen voor een veilige opstelling.

Voor hekken en trappen zijn er verschillende uitvoeringen, met horizontale of verticale spijlen. Hekken en trappen zijn in het Zwart RAL9005 maar kunnen ook gegalvaniseerd worden.  

De tribune kuipjes zijn er in twee uitvoeringen met en zonder leuning en leverbaar als enkele kuip of 4 kuipen op een rij. De podiumelementen worden opgesteld met een hoogte verschil van 20 of 40 cm, dat bepaalt ook de keuze van stoeltjes met een plat frame of verhoogd frame. Een kuip met een plat frame is bijna gelijk aan de podiumvloer en een verhoogd frame met kuipje staat 25 cm boven de podiumvloer. Kuipjes worden bevestigd aan de zijkant van het podiumdeel.

Enkele stoel zonder leuning - laag frame.

19800
Bestel
  • Beschrijving

Afmeting zitting:

Breed 39,5 cm - Diep 36 cm.

Plat frame:

Podium hoogte oplopend per 40 cm

Aantal stoeltjes:

1 - diverse kleuren - zonder leuning.

Bevestiging materiaal:

Meegeleverd.

 

 

Enkele stoel met rug leuning - laag frame.

19802
Bestel
  • Beschrijving
Afmeting zitting: Breed 39,5 cm - Diep 36 cm. Plat frame: Podium hoogte oplopend per 40 cm Aantal stoeltjes: 1 - diverse kleuren - Rugleuning. Bevestiging materiaal: Meegeleverd.

Enkele stoel zonder rug leuning - hoog frame.

19801
Bestel
  • Beschrijving

Afmeting zitting:

Breed 39,5 cm - Diep 36 cm.

Verhoogd frame:

Podium hoogte oplopend per 20 cm

Aantal stoeltjes:

1 - diverse kleuren - zonder leuning.

Bevestiging materiaal:

Meegeleverd.

Enkele stoel met rug leuning - hoog frame.

19803
Bestel
  • Beschrijving
Afmeting zitting: Breed 39,5 cm - Diep 36 cm. Verhoogd frame: Podium hoogte oplopend per 20 cm Aantal stoeltjes: 1 - diverse kleuren - Rugleuning. Bevestiging materiaal meegeleverd.
!