Podiumdeel met vilt vloerbedekking of vinyl.


De prijs van podiumdelen met de standaard kleuren van de vinyl of vilt vloerbedekking vindt u bij de Praktikus 750.

Vinyl aanvraag

  • Beschrijving

Al onze podiumelementen kunnen worden geleverd met een verlaagde vloer van 2 / 3 mm om vinyl of vloerbedekking op te plakken. Er zijn 25 verschillende kleuren vinyl waarvan wij de 3 meest verkopende hebben opgenomen. Wilt u een andere kleur vinyl dan is de afname minimaal 4 podiumdelen van 200 x 100 cm, ook zit er een toeslag op van 40%. Hier kunt u een vrijblijvende prijsopgave voor opvragen.     

Bij het verlagen van de vloer ( 18 mm hout + 3 mm vinyl ) wordt een extra versteviging aangebracht om de toegestane vloer belasting te kunnen handhaven. De Vinyl valt gelijk met de rand van het podiumdeel, dat betekend dat men de aluminium rand blijft zien.  

Podiumdelen kunnen ook geleverd worden met een verlaagde vloer zonder bedekking om zelf een bedekking te leggen.

Klik op de foto voor grote afbeeldingen van de vinyl.

 

Vilt vloerbedekking

Bestel
  • Beschrijving

Al onze podiumelementen kunnen worden geleverd met een verlaagde vloer van 2 / 3 mm om vloerbedekking op te plakken. Er zijn 16 verschillende kleuren vloerbedekking waarvan wij de 4 meest verkopende hebben opgenomen. Wilt u een andere kleur vilt vloerbedekking dan is de afname minimaal 4 podiumdelen van 200 x 100 cm, ook zit er een toeslag op van 40%. Hier kunt u een vrijblijvende prijsopgave voor opvragen.     

Bij het verlagen van de vloer ( 18 mm hout + 3 mm vinyl ) wordt een extra versteviging aangebracht om de toegestane vloer belasting te kunnen handhaven. De vloerbedekking valt gelijk met de rand van het podiumdeel, dat betekend dat men de aluminium rand blijft zien.  

Podiumdelen kunnen ook geleverd worden met een verlaagde vloer zonder bedekking om zelf een bedekking te leggen.

Klik op de foto voor grote afbeeldingen van de vilt vloerbedekking. 

!