Speedi Podiumdeel met vilt of vinyl.

Podiumelementen van Mott zoals de Speedi kunnen tegen een meerprijs voorzien worden van een vilt vloerbedekking of Vinyl. Er zijn een aantal standaard kleuren vilt en vinyl die u terug vindt bij de keuze van de vloer. Hieronder de verschillende kleurkaarten  van vilt vloerbedekking en vinyl, heeft u interesse dan helpen wij u graag verder met een prijsopgave. Bij afname van een andere kleur dan de standaard kleur, is een minimale afname van 4 podiumdelen en een toeslag van per vloerdeel. Naast de keuze van vilt of vinyl vloerbedekking is het mogelijk om een podiumdeel in een RAL kleur te bestellen.

 

Heeft u zelf een vloerbedekking of vinyl die u wilt leggen op ons podiumdeel is het mogelijk om elementen te bestellen met een verlaagde vloer van 3 of 6 mm. 

Vinyl op aanvraag

Bestel
  • Beschrijving

Podiumvloer met Vilt vloerbedekking kies afmeting vloer.

Bestel
  • Beschrijving

Podium vloeren voorzien van een VILT bedekking van 3 mm dik, er zijn 14 kleuren waarvan een deel de prijs op aanvraag is. Wij hebben een aantal standaard kleuren opgenomen die het meest geleverd worden.

VILT vloerbedekking zit op een 15 mm vloerplaat geplakt en voorzien van een extra versteviging in het frame, alleen leverbaar met onze podiumdelen.