Podiumelement Speedi kunnen tegen een meerprijs voorzien worden van een verlaagde vloer waar men dan vilt vloerbedekking of Vinyl op kan leggen. Er zijn een aantal standaard kleuren vilt en vinyl die u terug vindt bij de keuze van de vloer.

Hieronder de verschillende kleurkaarten van vilt vloerbedekking en vinyl, heeft u interesse dan helpen wij u graag verder met een prijsopgave.

 

Naast de keuze van vilt of vinyl vloerbedekking is het mogelijk om een podiumdeel in een RAL kleur te bestellen of alleen met een verlaagde vloer om zelf een bedekking te leggen.

Podium Speedi 125 x 250 cm met een verlaagde vloer.

Podiumelement Speedi 40 cm - verlaagde vloer - 6 mm op aanvraag.

Bestel

Podiumelement Speedi 60 cm - verlaagde vloer - 6 mm op aanvraag.

Bestel

Podiumelement Speedi 80 cm - verlaagde vloer - 6 mm op aanvraag.

Bestel

Speedi snel haaksysteem 3 stuks per element.

15065
Bestel
  • Beschrijving

Normaal wordt het podiumelement Speedi aan elkaar gekoppeld met PVC koppel strippen of stalen conische verbinders.

Deze haken zijn een extra optie en vervangen de pvc koppel strippen en stalen conische verbinders. De haken worden permanent aan de zijkant van het element gemonteerd om de elementen snel onderling aan elkaar te koppelen. 

Er zitten 2 haken aan de lange zijkant van 250 cm en 1 haak aan de korte zijkant van 125 cm. Heeft u bijvoorbeeld 4 elementen hoeft u maar 3 elementen van deze haken te voorzien, haken zijn altijd demontabel.

Extra zwaar wiel Speedi podiumelement set van 4 stuks.

99306
Bestel
  • Beschrijving
Hert standaard wiel is alleen voor gladde vloeren, daarom is er een zwaar kunststof wiel beschikbaar voor hobbelige en ongelijk vloeren. De belasting van dit wiel is 80 kg - afmeting 100 mm rond / 34 mm breed / asgat 12 mm.  

Transport toeslag Speedi podiumelement.

Speedi toe
Bestel
  • Beschrijving

Podiumdeel Speedi wordt verzonden per Pallet en heeft een transport toeslag voor 1 tot 4 podiumdelen.

!