De meest verkochte podiumelementen zij die met insteekpoten en leverbaar in veel verschillende uitvoeringen en merken. Het voordeel van elementen met insteekpoten is dat u elke hoogte kan maken tot wel 3 meter hoog. Podiumdelen met insteekpoten zijn veelzijdig en geven u de mogelijkheid om elke Creatieve opstelling te maken. Wij bieden u het meest uitgebreide pakket podiumelementen met insteekpoten of inklapbare poten. In onze uitgebreide catalogus vindt u het hele aanbod, vragen neem vrijblijvend contact met ons op.

Aluminium podiumdelen zijn geschikt voor vierkante of ronde insteekpoten in de afmeting van 40 tot 60 mm voor de ronde poten is dat 50 tot 60 mm met een wanddikte van 2 of 3 mm. Insteekpoten kunnen ook van metaal zijn in een RAL kleur of gegalvaniseerd, met metalen poten kun je ook hoger bouwen dan met aluminium.    

De basis van onze podiumelementen is een speciaal getrokken aluminium profiel, dit zorgt voor een stabiele en stevige basis. Podiumdelen zijn onderling koppelbaar, ook bij opstellingen met verschillende niveaus. Door podiumelementen aan elkaar te koppelen krijgt men een veel steviger geheel en een veilige opstelling. Alle podiumdelen uit deze serie van het merk Mott zijn aan elkaar te koppelen, of het nu insteekpoten, klappoten,  schaarpoten of verrijdbaar is.  

Podiumelementen met insteekpoten.

Voor podiumelementen is er een uitgebreid pakket accessoires, die passen op al onze  podiumdelen. Elk podiumdeel heeft aan de zijkant een sleuf, deze wordt gebruikt om de accessoires veilig aan het podium te bevestigen. 

Podiumelementen worden geleverd met een 1e keus houten vloeren in: Meubelplaat – Watervast – Betonplex - Parket – Laminaat – Vloerbedekking – Aluminium tranenplaat – Vinyl – MDF – Brandvertragend hout – Multiplex – Antislip – Lichtgewicht luchtkamer – Plexiglas – Roosters - verlaagde vloer om vinyl of vloerbedekking te leggen. Vloerplaten worden vanaf de onderkant vast geschroefd, dus geen lelijke schroefgaten en stofnesten aan de bovenzijde.  De vloeren, aluminium frame, poten en accessoires zijn tegen meerprijs leverbaar in een RAL kleur naar keuze.

Onze podiumdelen voldoen aan de hedendaagse normen en veiligheidseisen van deze tijd en zijn TUV gekeurd. Alle onderdelen aan de podiumdelen zijn demontabel en te vervangen bij schade of reparatie. Op deze podiumelementen zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Voor zware belastingen zoals: auto’s, grote groepen mensen en tribune opstellingen, kan er een extra ondersteuning worden gemonteerd. Er ontstaat een stevige frame en geeft extra ondersteuning aan de vloer. PDF catalogus.

!