Podiumelement TOP 5 inbouw element.

TOP-5 podiumelementen voor een vaste opstelling ingebouwd in de vloer.

De TOP-5 heeft een inbouw hoogte van 20 cm het systeem werkt met  veren pakket en is in hoogte verstelbaar 20 / 40 / 60 / 80 cm boven de vloer. Het in hoogte verstellen gaat doormiddel van 2 speciale sleutels die in de bovenzijde van de vloer worden gestoken, draaien en trekken het element komt makkelijk omhoog.  

Podiumelement TOP 5 - 1 x 2 meter kies vloer.

14040 + 18000
Bestel
  • Beschrijving

Podiumelement TOP5 is een element wat wordt ingebouwd in de vloer en ingeklapt, gelijk is met het vloer niveau van de zaal. Dit element heeft schaarpoten en is snel in hoogte verstelbaar door een ingebouwd veren systeem. De hoogte gemeten vanaf de vloer van de zaal is: 20 / 40 / 60 / 80 cm. De podiumelementen worden iets van elkaar gemonteerd om in hoogte te kunnen verstellen, de ruimte tussen de delen is 4 mm.

 

Het in hoogte verstellen wordt gedaan via een speciale sleutel die in de bovenkant van de vloer wordt gestoken. Door het ingebouwde veren systeem is er slechts een trekkracht nodig van 9 kg om de hoogte in te stellen.   

 

De afmeting van de TOP5 is 1 x 2 meter met een belasting van 750 kg per M2, met een gewicht van 110 kg. Dit podiumelement kan geleverd worden met verschillende vloeren zoals: watervast – parket – vloerbedekking – vinyl – meubelplaat – RAL kleur - vlamvertragend of een verlaagde vloer om zelf een bedekking te leggen.   

 

Podiumelement heeft een stalen onder frame om het element waterpas te kunnen zetten en vast te maken aan de vloer. TOP5 is leverbaar in een afwijkende breedte,  maar is altijd 2 meter lang dit vanwege het ingebouwde veren systeem.

 

!