led-buehne1

Podium nieuws

Onze leverancier Mott is steeds op zoek naar verbeteringen en aanvullingen, hier ziet u de laatste nieuwtjes. 

Trapverlichting

  • Beschrijving
Voor de trap treden is er LED trapverlichting, deze is aan de voorzijde in de trap gemonteerd. Er is ook een speciale leuning met ingebouwde LED verlichting.  

4 x Snelsluiting insteekpoot meerprijs per element.

Bestel
  • Beschrijving

Er is een nieuwe snelsluiting voor de insteekpoten 45 en 60 mm voor de Praktikus 750 en 1000. Deze snelsluiting zorgt ervoor dat u sneller de insteekpoot kan plaatsen of verwijderen. Klap de hendel om en het aandruk blok in de hoek laat los of klemt.      

Aluminium afdekplaat 1 meter

  • Beschrijving
Met deze plaat kunt u het profiel afdekken aan de voorzijde, de plaat wordt aan profiel gehangen men heeft geen gereedschap nodig voor montage. Voor het afrokken zou men hier klittenband op kunnen plakken om de rokken op te hangen. Dit profiel wordt ook gebruikt bij een houten afwerking.    

Luchtkamer vloerdeel

kg
  • Beschrijving
Ons luchtkamer vloerdeel is opgebouwd uit 2 x 3 mm meubelplaat met daar tussen een kunststof honingraat profiel. De afmeting 1 x 2 meter verkrijgbaar in blank gelakt - middelbruin - zwart.  

Podiumdeel EasyStage

  • Beschrijving

De Easy Stage is de laatste aanvulling op het totaal pakket, een podiumdeel van 1 x 1 meter met opklapbare poten. De poten zitten vast aan het podiumelement en worden in het element geklapt, leverbaar in de hoogte van 40 of 60 cm.

Dit podiumelement is geschikt voor kleine opstelling zoals op scholen - kleine koren - product presentaties in winkels en nog veel meer

Het koppelen van de podiumdelen gebeurd met een ingebouwd koppel systeem met inbussleutel.

Afmeting 100 x 100 cm - gewicht 23 kg - belasting maximaal 275 KG / M2 - meubelplaat vloer in de kleur zwart - 3 jaar garantie. 

Praktikus Light

  • Beschrijving

NIEUW de Praktikus LIGHT - Weegt 34 KG - Meubelplaat vloer voor binnen of HEXA wateraste vloer voor buiten gebruik - vloerbelasting 500 KG M2 - TUV gekeurd - geschikt voor insteekpoten van 45 of 60 mm.

Dansvloer - Laminaat

  • Beschrijving

 

Onze dansvloeren zijn vanaf nu leverbaar met 100 verschillende soorten super sterk Laminaat. Laminaat is van het merk Haro.

Speedi koppeling

  • Beschrijving
Voor het Speedi podiumdeel is er een nieuw koppel systeem dit bestaat uit stalen haken aan de zijkant van het podium. 1 x aan de zijde van 125 cm en 2 x aan de zijde van 250 cm. Tegen een meerprijs van 75,00 per element, dit kan alleen bij nieuwe elementen af fabriek. . 

Terras podiumdeel.

  • Beschrijving

Podiumdelen kunnen ook met speciaal vloerhout worden geleverd om een buiten portable terras te bouwen. Het is makkelijk op te bouwen en er zijn veel opties zoals leuningen - schoprand - trappen. 

  

Podiumdeel Optimus - Lichtgewicht - 15 kg

Bestel
  • Beschrijving

Eind 2015 komt er een nieuw lichtgewicht podiumdeel in onze collectie, de Optimus met de afmeting 70 x 140 cm / 4 cm dik weegt 15 kg. Dit element heeft klappoten en is leverbaar in de hoogten 20 / 40 of 60 cm, de vloerbelasting is 500 kg per 2 M2