Balletvloer - Marley 200 cm breed.

Rosco Marley / Balletvloer 2 meter breed is leverbaar op een rollen van 20 meter.

Lucas Bakker Podiumtechniek levert verschillende balletvloeren in verschillende kwaliteiten. Balletvloer heeft 2 bruikbare kanten en kan vele keren worden hergebruikt. Balletvloer is makkelijk te leggen en te plakken.

 

Marley ballet & dansvloeren zijn leverbaar in een breedte van: 160 cm en 200 cm, op rollen van 20 - 30 of 40 meter lang.

 

De Rosco Marley balletvloer van 160 cm breed is leverbaar in verschillende kleuren zoals: Zwart / Wit - Zwart / Grijs - Blauw / Grijs - Rood / Beige vloer.                    Deze vloer is leverbaar op rollen van 30 of 40 meter lang.

 

De Rosco balletvloer van 2 meter breed is leverbaar Zwart / Wit en Zwart /Grijs, op rollen van 20 meter lang.    

 

De Budget balletvloer is 2 meter breed is leverbaar in zwart / wit, op rollen van 10 – 15 - 20 en 25 meter lang. Deze vloer heeft een scherpe prijs kwaliteit.

   

Balletvloeren worden op de naden 3 / 5 mm van elkaar gelegd en aan de bovenzijde afgeplakt met PVC balletvloer tape. Dit geld ook voor de randen rondom, balletvloer moet kunnen krimpen en uitzetten, ander kan hij bol gaan staan.

 

Balletvloer is makkelijk op maat te snijden en het is aan te raden om de balletvloer op een pvc buis op te rollen als deze wordt vervoerd of opgeslagen. Doet men dit niet zal de vloer door het gewicht ovaal worden en krijgt men golfen als men de vloer gaat leggen.

 

Voor het afplakken van de vloeren zijn er verschillende kleuren PVC balletvloer tape, leverbaar in 30 en 50 mm breed op rollen. Voor balletvloer met een kleur kun je ook een transparante tape gebruiken. Het gebruik van balletvloer tape is aan te raden omdat dit geen lijm resten achter laat, Duck tape laat wel lijm resten achter..

excl Verzendkosten kg
Bestel
excl Verzendkosten kg
Bestel

TRANSPORT BALLETVLOER rollen

1 tot 3 rollen
Bestel

TRANSPORT BALLETVLOER rollen

4 tot 6 rollen
Bestel

PVC buis 2 meter lang

PVC Buis voor het oprollen van balletvloer 
Bestel