Truss Textiel, Truss hoes en Truss Cover allemaal namen voor het aankleden van je truss met stretch textiel, leverbaar in wit en zwart. De hoezen zijn ontworpen om je truss aan te kleden als deze beschadigd zijn of als een truss een decoratieve functie krijgt. De witte truss cover is aan te lichten waardoor dit een extra dimensie krijgt. De zwarte truss cover is alleen maar geschikt om de truss aan de aandacht te onttrekken.

Truss hoezen zijn er voor vierkante truss 30 cm, truss covers zijn er in een: naadloze uitvoering, met klittenband of een ritssluiting. Een eindeloze truss hoes moet je plaatsen voor de montage van je truss en hoes met ritssluiting of klittenband kun je achteraf plaatsen.

De lengte van een hoes varieert van 1 tot 3 meter met stappen van 50 cm, of op een rol van 30 meter om zelf op maat te knippen. De stretch stof is permanent vlamvertragend DIN-4102-1-B1 en wasbaar.

Stretch & Inflatables - Truss hoes

Een compleet pakket stretch doeken voor decoratieve invulling, leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Opblaasbare Inflatables in verschillende decoratieve uitvoeringen - afmetingen en kleuren. Leverbaar om neer te zetten of op te hangen.   

!