Lucas Bakker Podiumtechniek levert gordijnrails die ook gebruikt wordt in theater en interieur projecten. Dit is gordijnrails die wat zwaarder is dan de uit de bouwmarkt. Aluminium gordijnrails Neta Major - Neta Super – Neta Jumbo – T-rails is een theater en project gordijnrails voor de zwaardere gordijnen en met zeer soepel lopende runners.

 

De keuze van de juiste gordijnrails is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:   het gewicht van de gordijnen, de montage mogelijkheden aan plafond of de muur. Belangrijk is of het plafond of muur het gewicht kan dragen van de rails en gordijnen.  

 

Daarom hebben wij een keuze gemaakt van gordijnrails die kwalitatief beter en steviger is dan rails uit de bouwmarkt. Daarbij hebben wij gekeken naar het pakket accessoires en kwaliteit van de rails. Gekozen is voor deze aluminium rails, met een uitgebreid pakket montage materiaal en runners die soepel blijven lopen.

 

De Neta Major heeft een afmeting van 20 x 16 mm en de Neta Super een afmeting van 30 x 20 mm. De Neta Major is voor gordijnen tot 4 meter hoog en de Neta Super is voor gordijnen tot 6 meter hoog. Deze rails gelagerde runner die zeer soepel lopen. Neta Major en Neta Super hebben een maximale lengte aan 1 stuk van 6 meter lang. Deze rails is koppelbaar om een langere lengte te maken, met een soepele overgang op de koppeling.

 

De gordijnrails Neta Major en Neta Super is geschikt voor gordijnen met steekhaken, de runner heeft een draaibaar oog die zorgt dat geplooide gordijnen soepel blijven lopen in de rails.  Gordijnen met steekhaken zorgen ervoor dat ook de gordijnrails wordt afgedekt. Hang je gordijnen met ogen aan deze Neta Major gordijnrails zit er een opening van circa 2 / 3 cm, tussen de onderkant van de rails en bovenkant gordijn.  

Voor de Neta Major en Neta Super is een speciaal ophang systeem om de gordijnrails verlaagd op te kunnen hangen. Dit pendel systeem wordt gebruikt om de gordijnrails onderaan een systeem plafond te hangen. 

De Neta Major en Neta Super rails is leverbaar met een trekinrichting hand of elektrische bedienbaar. Deze trekinrichting is voor hoge gordijnen of hoog hangende gordijnen die buiten handbereik zijn. Gordijnrails wordt geleverd met      6 runners per meter.

Neta Super - Zwart

Neta Super - Zwarte - Gordijnrails 2 meter OP AANVRAAG.

NETAS-Z-2
Bestel
  • Beschrijving
Neta Super Zwarte rails RAL 9005

Transportkosten rails vanaf 201 cm - eenmalig.

TRANS+
Bestel
  • Beschrijving

Gordijnrails vanaf 201 cm is lengte vracht.

Op lengte boven de 2 meter zit een eenmalige transport toeslag bovenop de normale verzendkosten voor Nederland of België. 

Voor de Wadden Eilanden wordt apart een prijs opgegeven, vanwege veerpont.

Neta Super - Zwarte - Gordijnrails 3 meter OP AANVRAAG.

NETAS-Z-3
Bestel

Neta Super - Zwarte - Gordijnrails 4 meter OP AANVRAAG.

NETAS-Z-4
Bestel

Neta Super - Zwarte - Gordijnrails 6 meter OP AANVRAAG.

NETAS-Z-6
Bestel

Neta Super - Zwart - bocht 90 graden OP AANVRAAG.

NETAS-Z-90
Bestel

Neta Super - Zwart - Plafondsteun

NETAS-Z-PLAF
Bestel

Neta Super - Zwart - Wandsteun.

NETAS-Z-WAND
Bestel

Neta Super - Zwart - Eindstop

NETAS-Z-EIND
Bestel

Gordijnrails Neta Super gordijnrunner.

NESU-RUN
Bestel
  • Beschrijving
Neta Super gordijnrunner draagvermogen maximaal 2 kg, met draaibaar oog.

Gordijnrails Neta Super verbindings pennen.

NESU-VERB
Bestel
  • Beschrijving

Voor het koppelen van de rails, worden per 2 stuks geleverd
Set van 2.

!