De veelzijdigheid van podiumelementen geeft u de mogelijkheid van een perfecte opstelling en uitvoering.  Podiumdelen zijn uitermate geschikt als basis voor een auto presentatie voor zowel binnen als voor buiten. Het voordeel is dat een plateau makkelijk op en af te bouwen en te verplaatsen is.

 

Podiumdelen zijn leverbaar in veel afmetingen en hebben als optie veel verschillende vloeren zoals: roosters , parket, aluminium tranenplaat, vinyl, Terras hout, vloerbedekking, watervaste vloeren en RAL kleur naar keuze.

De hoogte van een plateau is variabel door het gebruik van insteekpoten kunt u elke hoogte maken, er zijn verschillende poten leverbaar.     

Auto presentatie podium.

Podiumelementen zijn leverbaar met vloeren van 21 mm of zelf 25 mm dik, de belasting van een podiumdeel is van 500 tot 750 kg per M2. Podiumdelen zijn op maat te leveren zolang deze niet groter wordt dan een plaatmaat van 122 x 244 of 300 x 125 cm.

 

De vloer van de ramp is schuin, speciale verstelbare hoeken, die zorgen ervoor dat de poten altijd recht onder het element staan.  

 

Podiumelementen worden standaard geleverd in geanodiseerd aluminium en leverbaar in elke RAL kleur naar keuze. Een RAL kleur is ook mogelijk het complete pakket accessoires zoals: vloeren – poten – trappen - hekken en houten afwerking aan de zijkant.

 

Podiumdelen kunnen aan de zijkant worden afgewerkt met houten panelen, die zijn ook beschikbaar voor de trappen.

Auto podium op maat leverbaar.

  • Beschrijving

Auto podium is leverbaar in verschillende afmetingen - hoogten - verschillende vloeren.

Voor een prijs neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer foto klik op de getoonde foto.

!