Auto presentatie podium.

Podiumdelen zijn geschikt als basis voor een auto presentatie voor zowel binnen als voor buiten. Het voordeel van podiumelementen is dat het makkelijk op te bouwen is, snel weer af te breken, te verplaatsen of op te slaan. De hoogte van een podium wordt bepaald door de lengte van de insteekpoten en is ook makkelijk in hoogte aan te plassen met andere poten.

 

De podiumelementen zijn opgebouwd uit een aluminium meerkamer profiel die extra stevigheid geeft aan een podiumdeel. Voor zeer zware lasten zoals auto’s kun je een podiumdeel voorzien van extra aluminium strippen, die de vloer extra ondersteunen.

 

De ramp voor het oprijden van de auto’s wordt gemaakt met podiumdelen die speciale hoeken heeft die verstelbaar zijn en ervoor zorgen dat de poten recht onder het element staan.  

 

Podiumelementen zijn leverbaar met vloeren van 21 mm of zelf 25 mm dik, de belasting van een podiumdeel is van 500 tot 750 kg per M2. Podiumdelen zijn op maat te leveren zolang deze niet groter wordt dan een plaatmaat van 122 x 244 of 300 x 125 cm.

 

Podiumelementen worden standaard geleverd in geanodiseerd aluminium, maar leverbaar in elke RAL kleur naar keuze. Dat geld voor de vloeren – poten – trappen - hekken en houten afwerking aan de zijkant. Podiumdelen kunnen aan de zijkant worden afgewerkt met houten panelen, die zijn ook beschikbaar voor de trappen.  Podiumelementen zijn leverbaar voor binnen en buiten.  

 

En is een groot pakket accessories beschikbaar en maken een presentatie compleet.

 

Wij informeren u graag van de mogelijkheden.

Auto podium

  • Beschrijving

Auto podium is leverbaar in verschillende afmetingen - hoogten - verschillende vloeren.

Voor een prijs neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer foto klik op de getoonde foto.