Podiumelement Optimus heeft een afmeting van 70 x 140 cm en is 4 cm dik met een gewicht van 15 kg. Het podiumdeel is gemaakt van aluminium profielen met een watervaste HEXA vloerplaat van 12 mm, deze is geschikt voor binnen en buiten. Dit ultralichte podiumelement heeft een vloerbelasting van 500 kg per element. De vloerplaat wordt in het midden ondersteunt door een aluminium versteviging en geeft extra stevigheid aan het frame.

Podiumelement Optimus is leverbaar in een vaste hoogte van: 20 - 40 of 60 cm. De Optimus heeft klappoten die in het element vallen tijdens transport, bij het uitklappen van de poten worden deze automatisch vergrendeld in de zijkant van het element.

De Optimus is leverbaar in de afmetingen: 140 x 70 cm – 140 x 35 cm en 100 x 100 cm, met een  hoogte van: 20 – 40 of 60 cm.

De podiumdelen zijn onderling koppelbaar doormiddel van conische strippen aan de zijkant van het podiumdeel, om een veilige en stevig opstelling te maken. Het koppelen is ook mogelijk bij niveau verschillen.

Podiumdeel Optimus 140 x 70 cm x 4 cm weegt 15 kg.

Voor de Optimus is er een pakket accessoires zoals: trappen - hekken - transportkar - afrok materiaal - klemmen.

Podiumdeel Optimus is uitermate geschikt voor: scholen - kantoren – horeca - winkels display opstelling - beurzen. Podiumdeel is TUV gekeurd.

De Optimus het meest handelbaar en voldoet hiermee aan de Arbo eisen voor tillen.  PDF folder is beschikbaar.

!