Optimus Lichtgewicht Podiumelement heeft een afmeting van 70 x 140 cm, is 4 cm dik met een gewicht van 15 kg. Het podiumdeel is gemaakt van aluminium profielen met een watervaste HEXA podiumvloer van 12 mm, deze is geschikt voor binnen en buiten. Dit ultralichte podiumelement heeft een vloerbelasting van 500 kg per element. De vloerplaat wordt in het midden ondersteunt door een aluminium versteviging en geeft extra stevigheid aan het frame.

Podiumelement Optimus heeft klappoten leverbaar in een hoogte van: 20 - 40 of 60 cm. De Optimus klappoten zitten vast in het element en vallen in het podiumdeel tijdens transport. Bij het uitklappen van de poten worden deze automatisch vergrendeld in de zijkant van het element.

Podiumelement Optimus is leverbaar in verschillende afmetingen: 140 x 70 cm – 140 x 35 cm en 100 x 100 cm, met een  hoogte van: 20 – 40 of 60 cm.

Podiumdelen zijn onderling koppelbaar doormiddel van conische strippen, om een veilige en stevig opstelling te maken. Het koppelen is ook mogelijk bij onderlinge niveau verschillen.

 

Voor de Optimus is er een pakket accessoires zoals: trappen - hekken - afrok materiaal - klemmen. Voor het transport zijn er 2 speciale transportkarren voor 6 of 12  podiumelementen.

Podiumelement Optimus is uitermate geschikt voor: scholen - kantoren – horeca - winkels - display opstelling - beurzen. Het Podiumdeel is TUV gekeurd. De Optimus is het meest handelbare lichtgewicht podiumelement en voldoet hiermee aan de Arbo eisen voor tillen.PDF folder is beschikbaar.

Podiumdeel Optimus 140 x 70 cm x 4 cm weegt 15 kg.

Voor de Optimus is er een pakket accessoires zoals: trappen - hekken - transportkar - afrok materiaal - klemmen.

Podiumdeel Optimus is uitermate geschikt voor: scholen - kantoren – horeca - winkels display opstelling - beurzen. Podiumdeel is TUV gekeurd.

De Optimus het meest handelbaar en voldoet hiermee aan de Arbo eisen voor tillen.  PDF folder is beschikbaar.

!