Al onze podiumelementen worden ondersteund door een groot pakket verschillende podium vloeren. De vloerdelen zijn van een 1e keus hout, wat ons element wat duurder maakt maar wel een langere levensduur geeft. U kunt kiezen uit vloerdelen die behandeld zijn met een duurzame houtveredeling, watervaste vloeren of vloeren in een RAL kleur naar keuze.  

Podiumvloeren zijn leverbaar in: Parket – Laminaat – Vilt Vloerbedekking – Vinyl -Aluminium tranenplaatMDF – Brandvertragend hout – Multiplex – Betonplex Antislip – Luchtkamer vloer – Plexiglas – Stalen Roosters – HEXA watervast – Plexiglas – Noppen vloer – Balletvloer.

Om gewicht te besparen is er de lichtgewicht luchtkamer vloer gemaakt, een kunststof honingraat met aan beide zijden 3 mm hout. Deze vloerplaat is 21 mm dik en weegt 7,4 kg per M2, leverbaar in verschillende afmetingen.

De laatste ontwikkeling is de watervaste HEXA vloer in de kleur zwart en donkerbruin en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Hexa is leverbaar in verschillende afmetingen en dikte.

Alle vloeren zijn ook los te bestellen zonder podiumdeel.

Vloerdelen in verschillende uitvoeringen

Meubelplaat 21 mm kies kleur en afmeting.

Bestel
  • Beschrijving
Meubelplaat 21 mm in verschillende kleuren en afmetingen.

Lichtgewicht Luchtkamer 21 mm kies kleur en afmeting.

Bestel
  • Beschrijving

Deze podiumvloer van 21 mm is gevuld met een pvc honingraat en aan de bovenzijde en onderzijde voorzien van 3 mm beuken plaat.

Vloer weegt per 2 M2 16,8 kg.

Podiumvloer met PVC bedekking kies afmeting en vloer.

Bestel
  • Beschrijving

Podium vloeren voorzien van een PVC bedekking van 2 mm dik, er zijn 24 kleuren waarvan een deel de prijs op aanvraag is. Wij hebben een aantal standaard kleuren opgenomen die het meest geleverd worden.

PVC zit op een 18 mm vloerplaat geplakt en voorzien van een extra versteviging in het frame, alleen leverbaar met onze podiumdelen.

Podiumvloer met Vilt vloerbedekking kies afmeting vloer.

Bestel
  • Beschrijving

Podium vloeren voorzien van een VILT bedekking van 3 mm dik, er zijn 14 kleuren waarvan een deel de prijs op aanvraag is. Wij hebben een aantal standaard kleuren opgenomen die het meest geleverd worden.

VILT vloerbedekking zit op een 15 mm vloerplaat geplakt en voorzien van een extra versteviging in het frame, alleen leverbaar met onze podiumdelen.

Verlaagde vloer 15 of 18 mm voor het leggen vinyl of tapijt.

Bestel
  • Beschrijving

Verlaagde vloer van 15 of 18 mm dik voor het leggen van vinyl - parket - vloerbedekking. Dit kan alleen besteld worden in combinatie met een MOTT podiumelement, omdat er extra ondersteuning in het frame worden gelast. 

Podium met laminaat op aanvraag.

Bestel
  • Beschrijving
Parket eiken - beuken en eiken laminaat vloerpanelen in verschillende uitvoeringen. Deze optie is alleen in combinatie met Mott podiumdelen, omdat er extra steunen in het frame worden gelast. De parket vloer wordt ondersteund met een houten vloer van 13 mm. Kleuren kunnen afwijken van de foto.

Meubelplaat 100 x 200 cm Noppen Vinyl kies afmeting.

Bestel
  • Beschrijving
Podiumvloer 19 mm meubelplaat voorzien van rubber vloer met zwarte noppen.

Aluminium tranenplaat kies afmeting.

Bestel
  • Beschrijving

 Meubelplaat 18 mm voorzien van een aluminium tranenplaat 2,5 mm en tranen van 4 mm.

Rooster verzinkt kies afmeting.

18009
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

 Rooster 20 mm dik met gaten van 3 x 3 cm afmeting 1 x 2 meter voor podiumelement.

Inclusief 2 x verstevigings strippen.

PLEXIGLAS 100 x 200 cm

18014
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

 Doorzichtig plexiglas wordt voorzien van 2 steunen in het podiumelement, 500 kg per M2 / 20 mm dik. ( prijs op aanvraag )

!