Voor het beschermen of afdekken van u kostbare vloer tijdens een evenement of het plaatsen van een vloer in de tuin, zijn er verschillende oplossingen. Hieronder een korte beschrijven van de mogelijkheden en toepassingen.

Voor het tijdelijke plaatsen van een evenementen vloer op gras of straat, is er de TERRA PLANA koppelbare platen van 125 x 125 cm, gemaakt van watervaste Hexa in zwart of donkerbruin. De vloerplaten zijn 125 x 125 cm en 4 cm dik, de vloer heeft een aluminium rand om de vloer aan elkaar te koppelen. De ondergrond moet wel een beetje vlak zijn om de TERRA PLANA te kunnen leggen.    

Super dikke Vilt tapijttegels met de afmeting: 1 x 1 of 2 x 1 meter x 6,3 mm dik - vloeistof dicht – rubber onderkant. Deze extra dikke tapijttegels beschermen u kostbare sportvloer - marmeren vloer - parketvloer bij evenementen of verbouwing.\

 

De tapijttegels zijn 6,3 mm dik - hebben een latex achterzijde met wafelstructuur tegen het schuiven, aan de achterzijde zit een pijl die de leg richting aangeeft. De tegels zijn zeer moeilijk brandbaar met DIN & ISO 9239-1  DIN & ISO 11925-2 en kleurbestendig. Het gewicht is circa 920 gram per M2.  Brandvertragend B1.

 

Terra Mobilia is een nieuwe generatie podiumelementen voor buiten met een houten terrasvloer voor het tijdelijk bouwen van terras opstellingen. Deze podiumdelen zijn leverbaar in diverse afmetingen en met diverse soorten terras hout, frame kan in een RAL kleur besteld worden. De Terra Mobilia is ook op maat leverbaar ook met speciale hoeken.  

Terra Mobilia podiumelementen hebben heeft verstelbare insteekpoten, om elke opstelling waterpas te plaatsen.   

Evenementen - Bescherm vloeren - Tapijttegels - Terras vloeren

!