De Showtec EventLITE Tafel-RGBW is een sfeerverhogende RGBW Accu LED-Lamp met een accu levensduur van maar liefst 12 uur. Hij is uitermate geschikt om een tafel of bar uit te lichten terwijl de stijlvolle kap voorkomt dat je gasten verblind raken door de lichtstraal. Je kunt er een perfecte sfeer mee creëren dankzij aanwezige RGB-technologie. Ook bezit hij een touch dimmer functie waarmee gasten zelf gemakkelijk de juiste lichtintensiteit kunnen regelen. De EventLITE Tafel-RGBW komt het meest tot zijn recht op evenementen en in de horeca.

De EventLITE Tafel RGBW is verkrijgbaar in een zwarte, witte en brons uitvoering. Voor iedere uitvoering kun je daarnaast kiezen voor een passende 50 cm verlengbuis. Dankzij zijn universele M8 schroefdraad montage kun je ook kiezen je eigen unieke afstandspaal. De voet heeft drie magneten waardoor hij een sterke grip heeft op metaal. Je kunt ervoor kiezen om een optionele 30 cm voetplaat onder de tafel bekleding te leggen indien extra grip gewenst is.

Het bedienen van de RGBW-technologie kan eenvoudig via je mobiele telefoon, optionele IR afstandsbediening, Art-Net of sACN. Je kunt hem daarmee gebruiken als vorm van communicatie. Zo kun je bijvoorbeeld communiceren dat een bestelling kan worden afgehaald door de kleur van de lamp aan te passen. 
!