Voor het inrichten van AV presentatie ruimtes - Home Cinema en Fotostudio bieden wij u aan: Lichtdichte gordijnen – Velours gordijnen – Chromakey - Projectieschermen – Gordijnrails hand en elektrische bedienbaar.

Gordijnrails van aluminium in verschillende uitvoeringen voor wand of plafondmontage, met kogel gelagerde runners en bochten. Rails is eventueel leverbaar met hand of elektrische trekinrichting. Rails is leverbaar in geanodiseerd Aluminium – Wit of zwarte kleur, andere RAL kleuren op aanvraag.  

Gordijnen voor het aankleden van de ruimte en lichtdicht maken voor daglicht, daar zijn verschillende gordijnstoffen voor.

De gordijnstof SCUDO is geschikt voor het lichtdicht maken van een ruimte, deze stof is 100% lichtdicht en permanent vlamvertragend. Gordijnen kun je voorzien van ogen of steekhaken, bij gordijnen met ogen heb je een ruimte tussen onderkant rails en bovenkant gordijn. Bij gordijnen met steekhaken wordt ook de rails afgedekt en heb je geen licht lekkage, wat bij gordijnen met ogen wel het geval kan zijn.

!