Voor educatieve doeleinden hebben wij een pakket artikelen om je eigen mini theater te bouwen op een semi professionele manier. Het pakket bestaat uit kant en klare materialen die gelijk te gebruiken zijn of om een pakket om het zelf te maken.

De basis is een 35 mm aluminium buis met conische koppelingen die makkelijk aan elkaar te koppelen is en zonder veel kennis is op te bouwen. De aluminium buizen zijn leverbaar in verschillende lengtes, hoeken en cirkels, om elke creatieve oplossing te kunnen maken.  

Voor het aankleden van het mini theater is er een pakket gordijnen van echte theater stoffen zoals: coulissen, voordoek, achterdoek, horizon projectie doek. Deze gordijnen zijn op maat gemaakt en voorzien van kleine 10 mm ogen met lintjes om deze aan de buizen te knopen. Ook bestaat de mogelijkheid om een pakket stof te kopen om deze gordijnen zelf te maken, het gereedschap om de ogen in het doek te maken is los te koop.    

Om gordijnen zoals voordoek of achterdoek open en dicht te kunnen doen, is er een kleine gordijnrails te koop met een trekinrichting. Deze kan eenvoudig aan de constructie worden gemaakt met buis klemmen.

De complete constructie kan op een bodemplaat gemonteerd worden, die je in elke kleur naar keuze kan maken.

Om alles te verlichten zijn er verschillende spots met witte of gekleurde lampen die bedienbaar zijn via tablet of smartphone met WIFI. Dit is wel materiaal wat op 230 volt werkt. Een andere oplossing is verlichting op zwakstroom met een externe voeding op 230 volt, de mogelijkheden zijn wel beperkt.

Om het podium aan te kleden zijn er kleine podiumdelen in verschillende afmetingen en vormen beschikbaar. Er zijn complete in elkaar gezette podiumdelen of leverbaar in een bouwpakket.

DEZE PAGINA IS NOG IN AANBOUW

Bouw je eigen mini theater.

Mini Theater bouwen.
!