Voor het aankleden van het mini theater is er een pakket gordijnen van echte theater stoffen zoals: coulissen, voordoek, achterdoek, horizon projectie doek. Deze gordijnen zijn op maat gemaakt en voorzien van kleine 10 mm ogen met lintjes om deze aan de buizen te knopen. Ook bestaat de mogelijkheid om een pakket stof te kopen om deze gordijnen zelf te maken, het gereedschap om de ogen in het doek te maken is los te koop.    

Om gordijnen zoals voordoek of achterdoek open en dicht te kunnen doen, is er een kleine gordijnrails te koop met een trekinrichting. Deze kan eenvoudig aan de constructie worden gemaakt met buis klemmen. Voor gordijnen aan rails is het gebruik van  steekhaken mooier dan ogen, maar kan beide.

Rood voordoek 180 x 75 cm in 2 delen voor Neta Major rails.

Bestel
  • Beschrijving

Voordoek in Rood molton met ogen van 10 mm, zoom aan de onderzijde. Ogen van het gordijn worden aan de runners van de rails vast gemaakt met een tyrap.  Vlamvertragend behandeld

Afmeting: 180 cm breed x 75 cm hoog in 2 delen.  

Voor dit gordijn is een rails nodig van 180 cm. ( apart te bestellen)

Achterdoek zwart 170 x 75 in 2 delen

MOLZW170 x 75
Bestel
  • Beschrijving

Achterdoek in het zwart met ogen van 10 mm en zwarte knoop lintjes aan de bovenzijde, zoom aan de onderzijde. Vlamvertragend behandeld

Afmeting: 170 cm breed x 75 cm hoog in 2 delen.  

Voor dit doek is ook een gordijnrails beschikbaar.

Achterdoek wit 160 x 75 cm met ogen en lintjes.

HOR150x75
Bestel
  • Beschrijving

Horizondoek in het wit met ogen van 10 mm en witte knoop lintjes aan de bovenzijde, zoom aan de onderzijde waar een verzwaring in kan om het doek strak te trekken.

Vlamvertragend behandeld.

Afmeting: 160 cm breed x 75 cm hoog. 

Chromakey doek 150 x 75 cm met ogen en lintjes.

Bestel
  • Beschrijving
150 x 75 cm ogen aan de bovenzijde zoom aan de onderzijde.
!