Cargo transportkar

Voor het makkelijk, veilig en schadevrij transporteren van podium elementen, stoelen, decor, props, hekken, tafels, tapijttegels zijn er verschillende transport oplossingen. Is er geen standaard / passende kar beschikbaar kun je een kar op maat laten maken.

 

De keuze van de juiste transportkar wordt bepaald door gebruik op een vaste of wisselende locatie. Er zijn transportkarren voor het horizontaal transport en karren / Cargo boxen voor verticaal transport.

 

De afmetingen van een podiumelement is meestal breder dan een gewone deur, dan is de oplossing verticaal transport. Heb je een bredere deur dan je podiumelementen is een kar voor horizontaal transport geschikt. Op een transportkar voor verticaal transport kun 5 tot 7 podiumdelen kwijt. Op een kar voor horizontaal transport kun je 10 tot 20 delen kwijt. Transportkarren hebben grote wielen met een doorsnede van 200 mm, met of zonder rem.    

 

Voor producties die vaak wisselen van locatie is de CargoBox een  oplossing, waar podiumdelen in passen en beter beschermd worden tijdens transport. De cargobox is 60 cm breed en een lengte van 210 cm, met 6 blauwe zwenkwielen.    

 

Transportkarren zijn gemaakt van metalen vierkante buis en voorzien van zware bok of zwenkwielen met of zonder rem en geleverd in een zwarte poedercoating RAL 9005. Alle uitvoeringen zijn leverbaar met wielen naar wens en in een andere RAL kleur.

 

Als transportkarren worden besteld zonder podiumdelen komt er een extra transport toeslag bij, vanwege de afmeting. 

Transportkar CargoBox - 6 x podiumdeel Praktikus 200 x 100 cm

18539
Bestel
  • Beschrijving

Transport kar 210 x 60 cm - 6 zwenkwielen waarvan 4 met rem - Stalen rek in zwart RAL 9005 - vloer watervaste HEXA - geschikt voor 6 Praktikus podiumdelen. Hier passen ook 3 x Unistage podiumdelen in met schaarpoten.

Wordt deze kar besteld zonder podiumdelen komt er een transport toeslag op van circa 95,00 euro.

Cargobox hekken 100 x 100 cm en 100 x 200 cm

18568
Bestel
  • Beschrijving

Cargobox voor het vervoer en opslaan van hekken. De transportkar is geschikt voor hekken van 1 en 2 meter breed.  Op deze kar kunnen in totaal 12 x 2 meter of 24 x 1 meter hekken.

Wordt deze kar alleen besteld zonder podiumdelen dan komt er een transport toeslag op van circa 150,00 euro.

Transportkar CargoBox - 6 x podiumdeel Praktikus 100 x 100 cm

7458
Bestel
  • Beschrijving

Transport kar 110 x 60 cm - 6 zwenkwielen waarvan 4 met rem - Stalen rek in zwart RAL 9005 - vloer watervaste HEXA - geschikt voor 6 Praktikus podiumdelen. Hier passen ook 3 x Unistage podiumdelen in met schaarpoten.

Wordt deze kar besteld zonder podiumdelen komt er een transport toeslag op van circa 95,00 euro.

!